Ristorante Da Claudio tilbyder Italiensk Buffet ud af huset

Er du på udkig efter en restaurant, hvor du der er mulighed for at holde både større og mindre selskaber? Og skal det tilmed være i nærheden af Frederiksberg, Vesterbro eller København? Hos Ristorante Da Claudio står vi klar med en overdådig italiensk buffet med italienske specialiteter, som du og dine gæster kan nyde i de hyggeligste omgivelser.

Byd dit selskab på overdådig italiensk buffet ud af huset

Hos Ristorante Da Claudio står vi altid klar med vores lækre italienske buffet og retter – også til selskaber. Så står du for afholdelse af firmaarrangementer eller private selskaber, kan du invitere dine gæster ind i vores stemningsfyldte italienske univers. Her tilbyder vi dig og dine gæster både buffet eller retter fra menukortet a la Carte – og vi huser gerne selskaber på helt op til 65 personer.

Vores lækre italienske buffet består af 11 forskellige retter, som med sikkerhed passer til enhver smag. Hvis det ønskes, kan dine gæster også bestille fra menukortet a la Carte.

Du er også velkommen til at ringe til os og tage en snak med en af vores dygtige italienske kokke for at skræddersy en menu, som passer perfekt til dit selskaber samt dine ønsker og behov.

Bestil Italiensk Buffet ud af huset og nyd det et andet sted

Hvis det ønsker det, kan du også bestille vores buffet og andre lækre italienske retter ud af huset. Her kan du ligeledes bestille vores lækre italienske buffet, som kan nydes af alle selskaber. Derudover kan du ligeledes afhente lige det, du ønsker, fra vores menukort, hvis blot du bestiller det i god tid. Slip for at stå med maden til større selskaber selv – og forkæl dine gæster med vores overdådige italienske specialiteter.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder for mad hos os. Du kan kontakte os på telefon 38 87 26 16 eller på e-mail: info@da-claudio.dk.