RISTORANTE DA CLAUDIO TILBYDER ITALIENSK BUFFET UD AF HUSET

Har du lyst til nogle lækre Italienske retter. Så kan du læse med videre her på Ristorante Da Claudio Menu ift. À La Carte.

Denne menu indeholder alle mulige Italienske delikatesser så som Dolci, Carni, Primi Piatti og meget mere. Bliv på denne side og se vores Da Claudio Menu!

Da Claudio - google
0
4.5/5

562 anmeldelser

Da Claudio Facebook
0
4.8/5

167 anmeldelser

Trustpilot Da Claudio
0
4/5

28 anmeldelser

Tripadvisor logo
0
4.5/5

295 anmeldelser

BYD DIT SELSKAB PÅ OVERDÅDIG ITALIENSK BUFFET UD AF HUSET

Hos Ristorante Da Claudio står vi altid klar med vores lækre italienske buffet og retter – også til selskaber. Så står du for afholdelse af firmaarrangementer eller private selskaber, kan du invitere dine gæster ind i vores stemningsfyldte italienske univers. Her tilbyder vi dig og dine gæster både buffet eller retter fra menukortet a la Carte – og vi huser gerne selskaber på helt op til 65 personer.

Vores lækre italienske buffet består af 11 forskellige retter, som med sikkerhed passer til enhver smag. Hvis det ønskes, kan dine gæster også bestille fra menukortet a la Carte.

Du er også velkommen til at ringe til os og tage en snak med en af vores dygtige italienske kokke for at skræddersy en menu, som passer perfekt til dit selskaber samt dine ønsker og behov.

Gæsterne elsker os

Vi elsker at I deler jeres oplevelser på Tripadvisor! Se de flotte anmeldelser her.

Tripadvisor logo

BESTIL ITALIENSK BUFFET UD AF HUSET OG NYD DET ET ANDET STED

Hvis det ønsker det, kan du også bestille vores buffet og andre lækre italienske retter ud af huset. Her kan du ligeledes bestille vores lækre italienske buffet, som kan nydes af alle selskaber. Derudover kan du ligeledes afhente lige det, du ønsker, fra vores menukort, hvis blot du bestiller det i god tid. Slip for at stå med maden til større selskaber selv – og forkæl dine gæster med vores overdådige italienske specialiteter.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder for mad hos os. Du kan kontakte os på telefon 38 87 26 16 eller på e-mail: [email protected]. Se frem til lækker buffet på Frederiksberg, København.

Buffet: 10 retter

KR. 249,- PR. PERSON

Bestil i dag

Buffeten kan serveres i restauranten mellem kl. 12-16 efter aftale. Buffeten kan ligeledes leveres ud af huset efter aftale.​

Buffet: 11 retter

kr. 279,- pr. person

Bestil i dag

Buffeten kan serveres i restauranten mellem kl. 12-16 efter aftale. Buffeten kan ligeledes leveres ud af huset efter aftale.​

ITALIENSK BUFFET UD AF HUSET – ELLER IN-HOUSE (MIN. 20 KUVERTER)

Facebook

★★★★★

Et besøg værd

Jeg holdte min fødselsdagsfest med 7 gæster. De og jeg nød deres 3 retters menu og aftenen, samt behagelig betjeningen Så absolut et besøg mere værd.
Pompaya
via Facebook

★★★★★

Kan klart anbefales

Pizzaen og desserten var virkelig god, anti pasti misti var fantastisk, den bedste vi nogensinde har fået, selv når vi sammenligner med dem vi har fået i Italien. Kan klart anbefale et besøg på Da Claudio.
Claus
via Facebook

★★★★★

Vi kommer helt sikkert tilbage

Super lækker autentisk mad, charmeret serveret i hyggelige omgivelser. Meget rimelige priser, også på de fine vine. Vi kommer helt sikkert tilbage.
Jesper
via Facebook
Google

★★★★★

5 Stjerner herfra

Fantastisk Mojito, den bedste jeg har fået i DK i mange år. God Vitello Tonnato og super kalvemørbrad, der smeltede på tungen. Læg her til god og høflig betjening, så 5 ⭐ her fra.
Ajay
via Google

★★★★★

Helt fantastisk og velsmagende

Helt fantastisk og velsmagende mad i hyggelige omgivelser og med god og meget opmærksom betjening.
Pia
via Google

★★★★★

Kan varmt anbefales

Tør snart ikke at kommer derind mere, da jeg har meget svært ved at forlade stedet. Altid god mad og sjov og venlig betjening. Hyggelig lokaler og en god atmosfære. Kan kun varmt anbefale stedet.
Kim
via Google
Trustpilot

★★★★★

Lækker italiensk buffet

Jeg valgte Da Claudios 11-retters buffet ud-af-huset til min 50 års fødselsdag. Utrolig lækker mad, meget at vælge imellem, rigelige mængder – alt var lækre og friske råvarer, velsmagende og indbydende. Mere end levede op til mine forventninger. Da Claudio’s buffet kan bestemt anbefales ⭐⭐⭐⭐⭐
Trustpilot Da Claudio
Bendina
via Trustpilot

★★★★★

Det bedste af Italien

Det bedste af Italien, varieret menukort med fleksibilitet i ønsker og tjener konstant opmærksom på kunden.
Stor ros.
Trustpilot Da Claudio
Hans
via Trustpilot

★★★★★

Fantastisk

Fik en fantastisk 4-retters menu til en meget rimelig pris, med hjemmelavet pasta, der smagte himmelsk, et utroligt lækkert stykke mørt kød og chokoladekage med is, der var prikken over i’et! Vi fik anbefalet en meget lækker flaske vin til, også til helt rimelig pris. Og betjeningen var fantastisk – engageret og venlig, samtidig med at der på ingen måde blev skyndt på os. Dejlig aften i hyggelige omgivelser <3
Trustpilot Da Claudio
Lisa
via Trustpilot
Tripadvisor

★★★★★

Super oplevelse

Dejligt sted med super betjening, venligt, imødekommende og smilende Vi fik 3 forskellige retter, og alle var super tilfredse. Dejligt med veltilberedt italiensk mad. Prisniveauet var meget rimeligt.
Tripadvisor logo
Jan
via Tripadvisor

★★★★★

God italiensk restaurant i Frederiksberg

Vi var tre personer til middag. Maden var rigtigt god og serveret med smil. Bordet skal bestilles i forvejen. Priserne et fornuftige. God italiensk restaurant i Frederiksberg.
Tripadvisor logo
Gregory
via Tripadvisor

★★★★

Autentisk Italiensk DNA

Autentisk Italiensk DNA – Ægte italiensk familiedrevet – God mad til fine priser… En god oplevelse – Man får følelsen af at træde tilbage ind i 80’erne på den hyggelige måde….
Tripadvisor logo
Jesper Buch
via Tripadvisor