ANMELDELSER AF RISTORANTE DA CLAUDIO

Da Claudio - google
0
4.5/5

684 anmeldelser

Da Claudio Facebook
0
4.7/5

231 anmeldelser

Trustpilot Da Claudio
0
4.3/5

39 anmeldelser

Tripadvisor logo
0
4.5/5

310 anmeldelser

Italiensk Restaurant på Frederiksberg

Restauranten er en anmelderrost Italiensk Restaurant på Frederiksberg. Herunder kan du se adskillige priser og anmeldelser som vi har modtaget igennem årene!

Årets restaurant – “Ristorante Da Claudio” 2011

Placeringer i Livebookings Awards ”Årets Restaurant 2011”

ANMELD OS

Har du haft en god oplevelse, og kunne du tænke dig at anmelde dit besøg på Ristorante Da Claudio? Så ville vi blive meget glade, hvis du har lyst til at anmelde os på Facebook eller Google+. På forhånd tak!

ITALIENSK RESTAURANT PÅ FREDERIKSBERG

Andre anmeldelser

Får du lyst til at opleve anmelderroste Ristorante Da Claudio? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 38 87 26 16 eller [email protected].

ITALIENSK TAKE AWAY

Hos Ristorante Da Claudio kan du tage en italiensk restaurant med hjem. Alle vores retter fra menukortet kan bestilles som italiensk take away, hvor vi giver 15 % rabat på regningen.

For bordbestilling eller forespørgsler er du velkommen til at kontakte os på telefon 38 87 26 16 eller mail [email protected]. Vi ser frem til at byde dig velkommen i en italiensk restaurant på Frederiksberg i København, der kræser for maden og vores gæster!

Facebook

★★★★★

Et besøg værd

Jeg holdte min fødselsdagsfest med 7 gæster. De og jeg nød deres 3 retters menu og aftenen, samt behagelig betjeningen Så absolut et besøg mere værd.
Pompaya
via Facebook

★★★★★

Kan klart anbefales

Pizzaen og desserten var virkelig god, anti pasti misti var fantastisk, den bedste vi nogensinde har fået, selv når vi sammenligner med dem vi har fået i Italien. Kan klart anbefale et besøg på Da Claudio.
Claus
via Facebook

★★★★★

Vi kommer helt sikkert tilbage

Super lækker autentisk mad, charmeret serveret i hyggelige omgivelser. Meget rimelige priser, også på de fine vine. Vi kommer helt sikkert tilbage.
Jesper
via Facebook
Google

★★★★★

5 Stjerner herfra

Fantastisk Mojito, den bedste jeg har fået i DK i mange år. God Vitello Tonnato og super kalvemørbrad, der smeltede på tungen. Læg her til god og høflig betjening, så 5 ⭐ her fra.
Ajay
via Google

★★★★★

Helt fantastisk og velsmagende

Helt fantastisk og velsmagende mad i hyggelige omgivelser og med god og meget opmærksom betjening.
Pia
via Google

★★★★★

Kan varmt anbefales

Tør snart ikke at kommer derind mere, da jeg har meget svært ved at forlade stedet. Altid god mad og sjov og venlig betjening. Hyggelig lokaler og en god atmosfære. Kan kun varmt anbefale stedet.
Kim
via Google
Trustpilot

★★★★★

Lækker italiensk buffet

Jeg valgte Da Claudios 11-retters buffet ud-af-huset til min 50 års fødselsdag. Utrolig lækker mad, meget at vælge imellem, rigelige mængder – alt var lækre og friske råvarer, velsmagende og indbydende. Mere end levede op til mine forventninger. Da Claudio’s buffet kan bestemt anbefales ⭐⭐⭐⭐⭐
Trustpilot Da Claudio
Bendina
via Trustpilot

★★★★★

Det bedste af Italien

Det bedste af Italien, varieret menukort med fleksibilitet i ønsker og tjener konstant opmærksom på kunden.
Stor ros.
Trustpilot Da Claudio
Hans
via Trustpilot

★★★★★

Fantastisk

Fik en fantastisk 4-retters menu til en meget rimelig pris, med hjemmelavet pasta, der smagte himmelsk, et utroligt lækkert stykke mørt kød og chokoladekage med is, der var prikken over i’et! Vi fik anbefalet en meget lækker flaske vin til, også til helt rimelig pris. Og betjeningen var fantastisk – engageret og venlig, samtidig med at der på ingen måde blev skyndt på os. Dejlig aften i hyggelige omgivelser <3
Trustpilot Da Claudio
Lisa
via Trustpilot
Tripadvisor

★★★★★

Super oplevelse

Dejligt sted med super betjening, venligt, imødekommende og smilende Vi fik 3 forskellige retter, og alle var super tilfredse. Dejligt med veltilberedt italiensk mad. Prisniveauet var meget rimeligt.
Tripadvisor logo
Jan
via Tripadvisor

★★★★★

God italiensk restaurant i Frederiksberg

Vi var tre personer til middag. Maden var rigtigt god og serveret med smil. Bordet skal bestilles i forvejen. Priserne et fornuftige. God italiensk restaurant i Frederiksberg.
Tripadvisor logo
Gregory
via Tripadvisor

★★★★

Autentisk Italiensk DNA

Autentisk Italiensk DNA – Ægte italiensk familiedrevet – God mad til fine priser… En god oplevelse – Man får følelsen af at træde tilbage ind i 80’erne på den hyggelige måde….
Tripadvisor logo
Jesper Buch
via Tripadvisor

ITALIENSK RESTAURANT MED GODE VINE OG LÆKRE DESSERTER

Vi er ikke blot en italiensk restaurant som byder på lækre for- og hovedretter. Du kan også få mange smagfulde oplevelser med vores forskellige gode italienske vine samt lækre dessserter.

Til dessert bør du prøve Ristorante Da Claudios lækre tiramisu og nyde vores spændende, italienske bitter – en amaro – til kaffen.