Ristorante Da Claudio

– DIN ITALIENSK RESTAURANT PÅ FREDERIKSBERG

Da Claudio - google
0
4.5/5

684 anmeldelser

Da Claudio Facebook
0
4.7/5

231 anmeldelser

Trustpilot Da Claudio
0
4.3/5

39 anmeldelser

Tripadvisor logo
0
4.5/5

310 anmeldelser

Italiensk Restaurant på Frederiksberg

På Godthåbsvej 42 ligger en italiensk restaurant med plads til 76 spisende gæster. Med åbningen af en italiensk restaurant i 1982 har Ristorante Da Claudio nu ligget på adressen i over 30 år, men allerede før den har bygningen huset mange restauranter. Siden 1890’erne har stedet altså budt gæster på god mad, og i dag kan du nyde lækre og traditionelle italienske specialiteter på vores italienske restaurant.

Her finder du en stor og stemningsfyldt italiensk restaurant med rå murstensvægge, der er dekoreret med fotografier af legendariske, italienske filmstjerner. Indretningen er gennemgående italiensk inspireret med en hyggelig atmosfære. Alle kokke og tjenere er italienere, som brænder for at give deres vidunderlige madkultur videre, hvilket også gør Ristorante Da Claudio på Frederiksberg til en italiensk restaurant med mange stamkunder. Du er altid velkommen til at kontakte os, ring til os på +45 38 87 26 16 eller skriv til os på [email protected] for mere information. Du kan også læse mere herunder om vores italienske take away.

Gæsterne elsker os

Vi elsker at I deler jeres oplevelser på Tripadvisor! Se de flotte anmeldelser her.

Tripadvisor logo

HJEMMELAVEDE ITALIENSKE PASTASPECIALITETER

På vores menukort finder du klassiske italienske specialiteter – deriblandt pizza, pasta og andre retter. Vi er en italiensk restaurant som vægter vores italienske rødder højt. Derfor er al vores pasta hjemmelavet og laves frisk hver dag. Blandt de mange pastaretter finder du klassikere som:

Som enhver traditionel italiensk restaurant har vi også et bredt udvalg af lækre hovedretter med både kød og fisk. Mange gæster kommer for de gode bøffer – eksempelvis den klasissiske ret Filetto di manzo alla Rossini (stor mørbradbøf med en skive stegt foie gras, trøfler og maderiasauce.)

Facebook

★★★★★

Et besøg værd

Jeg holdte min fødselsdagsfest med 7 gæster. De og jeg nød deres 3 retters menu og aftenen, samt behagelig betjeningen Så absolut et besøg mere værd.
Pompaya
via Facebook

★★★★★

Kan klart anbefales

Pizzaen og desserten var virkelig god, anti pasti misti var fantastisk, den bedste vi nogensinde har fået, selv når vi sammenligner med dem vi har fået i Italien. Kan klart anbefale et besøg på Da Claudio.
Claus
via Facebook

★★★★★

Vi kommer helt sikkert tilbage

Super lækker autentisk mad, charmeret serveret i hyggelige omgivelser. Meget rimelige priser, også på de fine vine. Vi kommer helt sikkert tilbage.
Jesper
via Facebook
Google

★★★★★

5 Stjerner herfra

Fantastisk Mojito, den bedste jeg har fået i DK i mange år. God Vitello Tonnato og super kalvemørbrad, der smeltede på tungen. Læg her til god og høflig betjening, så 5 ⭐ her fra.
Ajay
via Google

★★★★★

Helt fantastisk og velsmagende

Helt fantastisk og velsmagende mad i hyggelige omgivelser og med god og meget opmærksom betjening.
Pia
via Google

★★★★★

Kan varmt anbefales

Tør snart ikke at kommer derind mere, da jeg har meget svært ved at forlade stedet. Altid god mad og sjov og venlig betjening. Hyggelig lokaler og en god atmosfære. Kan kun varmt anbefale stedet.
Kim
via Google
Trustpilot

★★★★★

Lækker italiensk buffet

Jeg valgte Da Claudios 11-retters buffet ud-af-huset til min 50 års fødselsdag. Utrolig lækker mad, meget at vælge imellem, rigelige mængder – alt var lækre og friske råvarer, velsmagende og indbydende. Mere end levede op til mine forventninger. Da Claudio’s buffet kan bestemt anbefales ⭐⭐⭐⭐⭐
Trustpilot Da Claudio
Bendina
via Trustpilot

★★★★★

Det bedste af Italien

Det bedste af Italien, varieret menukort med fleksibilitet i ønsker og tjener konstant opmærksom på kunden.
Stor ros.
Trustpilot Da Claudio
Hans
via Trustpilot

★★★★★

Fantastisk

Fik en fantastisk 4-retters menu til en meget rimelig pris, med hjemmelavet pasta, der smagte himmelsk, et utroligt lækkert stykke mørt kød og chokoladekage med is, der var prikken over i’et! Vi fik anbefalet en meget lækker flaske vin til, også til helt rimelig pris. Og betjeningen var fantastisk – engageret og venlig, samtidig med at der på ingen måde blev skyndt på os. Dejlig aften i hyggelige omgivelser <3
Trustpilot Da Claudio
Lisa
via Trustpilot
Tripadvisor

★★★★★

Super oplevelse

Dejligt sted med super betjening, venligt, imødekommende og smilende Vi fik 3 forskellige retter, og alle var super tilfredse. Dejligt med veltilberedt italiensk mad. Prisniveauet var meget rimeligt.
Tripadvisor logo
Jan
via Tripadvisor

★★★★★

God italiensk restaurant i Frederiksberg

Vi var tre personer til middag. Maden var rigtigt god og serveret med smil. Bordet skal bestilles i forvejen. Priserne et fornuftige. God italiensk restaurant i Frederiksberg.
Tripadvisor logo
Gregory
via Tripadvisor

★★★★

Autentisk Italiensk DNA

Autentisk Italiensk DNA – Ægte italiensk familiedrevet – God mad til fine priser… En god oplevelse – Man får følelsen af at træde tilbage ind i 80’erne på den hyggelige måde….
Tripadvisor logo
Jesper Buch
via Tripadvisor

ITALIENSK RESTAURANT MED GODE VINE OG LÆKRE DESSERTER

Vi er ikke blot en italiensk restaurant som byder på lækre for- og hovedretter. Du kan også få mange smagfulde oplevelser med vores forskellige gode italienske vine samt lækre dessserter.

Til dessert bør du prøve Ristorante Da Claudios lækre tiramisu og nyde vores spændende, italienske bitter – en amaro – til kaffen.